3FM nieuws

NUHR bij Sander en Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. NUHR bij Sander en Giel

De Coen & Sander met Giel Show wordt een feestje. De mannen van cabaretgroep Niet Uit Het Raam komen op visite in de studio!

"Uit! Het! Raam!" Het is alweer een tijd geleden dat die drie woorden door de studio galmden. Laten we dat ook niet letterlijk doen op maandagmiddag, maar wel enigszins in de buurt blijven...

Niet Uit Het Raam

Viggo Waas en Joep van Deudekom komen Giel verblijden met hun aanwezigheid als afvaardiging van cabaretgroep Niet Uit Het Raam (ook wel NUHR). Peter Heerschop is niet fysiek in de studio, maar in gedachten wel. Hij waagt wel even een belletje naar de 3FM-studio voor een column.

Joep leert Giel kennen

Wat Joep tijdens zijn bezoekje bedacht, was dat hij Giel wel al 10 jaar kent, maar toch ook weer niet. Vandaar dat hij een supersnel diepte-interview hield met de dienstdoende DJ. In één klap álles wat je van hem wilde weten.

Sander blijft 3 uur zitten

Eigenlijk is het maar goed dat Giel erbij is, want anders zou Sander de mannen van NUHR in zijn eentje in het gareel moeten houden. Coen Swijnenberg is er namelijk niet. Sander blijft wel voor de volle drie uur hangen in die studio.

Check alle Joep van Deudecolumns

Joep van Deudekom doet normaal gesproken bij Giel zijn Joep van Deudekom. Maandag laat hij het dus even over aan Peter, maar je kunt natuurlijk nog wel alle oude terugluisteren.

>> Beluister alle Joep van Deudecolumns

>> Meer over Giels recordpoging op www.3fm.nl/recordweek

Ster advertentie
Ster advertentie