3FM nieuws

Young The Giant in That's Live

  1. Nieuwschevron right
  2. Young The Giant in That's Live

3FM loves Young the Giant. Album van de Week, 3voor12 Radio, Giel en op zaterdag 25 januari waren de heren van Young the Giant te horen in That's Live.

"Hello, we are Young the Giant, NOT Young Vagina, as people sometimes understand", met die woorden introduceerde de zanger zich een jaar of drie geleden op Lowlands.

Inmiddels weet iedereen hoe de band echt heet en zijn de Amerikaanse mannen van Young The Giant niet weg te slaan uit ons land. Gelukkig niet, want wat zijn ze goed! De heren stonden op de dag van hun album release op De Speelplaats bij Giel, waren woensdagavond 22 januari te bewonderen in 3voor12 Radio en afgelopen zaterdag 25 januari te horen in That's Live.

Mind Over Matter is 3FM Album van de Week

Het debuutalbum Young The Giant kwam uit in 2011. Dat is zeven jaar na de oprichting van de band. De tweede plaat, Mind Over Matter, volgde het debuut iets sneller op en kwam uit op 17 januari 2014. Het album viel meteen in de smaak en werd uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. 'Its About Time' is de eerste single van Mind Over Matter.

Appartment live op Eurosonic bij 3voor12 Radio

Young The Giant - 'Crystallized' live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie