3FM nieuws

Frank ging met nieuwslezeres Dieuwke naar Volbeat

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank ging met nieuwslezeres Dieuwke naar Volbeat

Misschien had je het al gehoord in de uitzending van gisteren. Frank sprak met NOS op 3 nieuwslezeres Dieuwke af om samen naar Volbeat te gaan. Dieuwke zou er waarschijnlijk niets aan vinden, maar Frank wilde het toch proberen omdat Volbeat een overtuigende show neer zou gaan zetten.

Gezellig avondje

Het was niet per se iets wat live op de radio had gehoeven. Frank wilde gewoon een gezellig avondje naar Volbeat, maar sprak per ongeluk met Dieuwke, de nieuwslezeres van NOS op 3, af om met haar te gaan. Niet dat dat ongezellig zou zijn, maar Dieuwke houdt helemaal niet zo van harde muziek.

"Dit ga je niet leuk vinden maar ga je mee?" - Frank

"Ok, is goed." - Dieuwke

Hoe bindend was die afspraak?

Gisteren in de show kwam Frank erop terug. Dit was dé avond van de Volbeat-show en het moest toch nog even genoemd worden. Voor de zekerheid. Maar het plan liep dus nog steeds. Dieuwke kon er niet meer om heen.

Was het een beetje gezellig?

Voor een goed verslag van de avond kunnen we natuurlijk het beste kijken naar de Snaps van Frank. Voor de show zag het er nog gezellig uit, ze liepen naar de Ziggo Dome en er was nog niks aan de hand. Sterker nog, Dieuwke zei dat ze er zin in had! De updates van Franks Snapchat waren verder niet heel nieuwswaardig, maar we kregen wel een tweet door van Frank.

Dieuwke, wat vond jij nou uiteindelijk?

"Het is gewoon echt niet mijn muziek. Ik hou van bandjes en van gitaren, maar ik ben meer van de kleine liedjes en niet van het hele grote geluid. Volbeat is voor mij te veel en te hard. Maar de show was wel een ervaring: nog nooit zag ik een concert met visuals van een gigantische schedel met brandende oogkassen. En het publiek was fantastisch. Lekker meezingen en crowdsurfen en bier gooien."

Eindoordeel:

Bekijk hier alle foto's van Volbeat gemaakt door onze fotograaf Bullet-Ray:

Ster advertentie
Ster advertentie