3FM nieuws

Beyonce verzorgt show in pauze Super Bowl 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyonce verzorgt show in pauze Super Bowl 2013

Beyoncé zingt tijdens de pauze van een van de grootste sportevenementen ter wereld, de Super Bowl, die garant staat voor knallende kijkcijfers.

De Amerikaanse zangeres Beyoncé bevestigt op haar website de geruchten dat ze de halftime show van de Super Bowl gaat verzorgen. Ze treedt hiermee in de voetsporen van andere grote namen als U2, Bruce Springsteen, Janet Jackson, Justin Timberlake, The Black Eyed Peas en Madonna.

Beyoncé 'Countdown To Touchdown'

Beyoncés bericht op haar site waarmee ze het nieuws bekend maakte, heeft de veelzeggende titel 'Countdown To Touchdown' en bevat de foto die je hiernaast ziet. De datum op haar gezicht, 3 februari 2013, is de dag waarop de volgende Super Bowl plaatsvindt.

Middelvinger van M.I.A.

Madonna zette dit jaar nog een spectaculaire half time show neer. Al was het haar gast M.I.A. die de show stal en voor opschudding zorgde, door haar middelvinger op te steken. Het leverde heel wat boze reacties onder de kijkers op. De Amerikanen waren duidelijk niet gediend van M.I.A.'s actie.

>> Meer over Madonna's spraakmakende Super Bowl-optreden

Nippelgate

Dat was overigens niet de eerste keer dat behoorlijk was ophef ontstond tijdens de half time show. Janet Jackson en Justin Timberlake traden in 2004 op tijdens de pauze van de Super Bowl. Aan het eind van het nummer 'Rock Your Body' trok Justin aan de kleding van Janet waardoor 'per ongeluk' haar borst te zien was. Dat viel niet goed bij een heel groot deel van de Amerikanen die voor de tv zaten en het regende klachten bij de organisatie van de jaarlijkse evenement. Dit incident staat sindsdien ook wel bekend als nippelgate.

Ster advertentie
Ster advertentie