3FM nieuws

Giel wint TV Beeld voor DBSSW en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel wint TV Beeld voor DBSSW en andere 3FM-hoogtepunten

Giel kreeg live in zijn ochtendshow een TV Beeld voor zijn programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland uitgereikt door Boris van der Ham.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Giel wint TV Beeld voor De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Giel werd woensdagochtend (6 maart 2013) overvallen door Boris van der Ham. Die reikte hem in de uitzending een TV Beeld uit voor De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Giels programma werd bekroond als het beste tv-format omdat de talentenshow daadwerkelijk nieuwe talenten heeft opgeleverd, aldus de jury.

2. De verjaardag van Veenstra Veenstra

Michiel werd woensdag 37 jaren jong! Dat lieten we bij 3FM niet zomaar voorbij gaan en Veenstra Veenstra werd flink in het zonnetje gezet. Giel belde hem 's ochtends op voor 'Begin De Dag Met Een Dansje' en verraste hem vervolgens met zijn eigen geitige jingle-pakket.

Benieuwd welke verrassingen Michiel nog meer te wachten stonden?

>> Check het hier!

3. Alain Clark speelt zijn nieuwe single bij Giel

Alain Clark heeft een nieuwe single en liet die graag live horen bij Giel. Het is nog niet zo heel lang geleden dat Alain zijn album Generation Love Revival uitbracht, maar hij heeft alweer nieuw materiaal klaarliggen. Zijn nieuwe single 'Back In My World' speelde hij woensdag (6 maart 2013) live bij Giel. Laat die lente maar komen!

>> Bekijk hier meer livebeelden van Alain Clark bij Giel

4. Coen en Sander bellen met Marjon van Royen

De Venezolaanse president Hugo Chávez overleedt deze week. Correspondente Marjon van Royen, die werkzaam is in Zuid-Amerika, werd woensdagmorgen gebeld door de regionale zender Radio Rijnmond. De luisteraar werd op zijn zachtst gezegd niet veel wijzer van het verhaal van Marjon, die niet helemaal nuchter klonk. Coen en Sander belde haar op om het incident recht te zetten, maar of dat gelukt is ...

5. Giel belt Whoopi Goldberg wakker

De musical Sister Act ging vorige week in Nederland in première. Niemand minder dan Miss Whoopi Goldberg was daar ook aanwezig. Net als veel andere grote sterren, verbleef Whoopi in het Amstel Hotel. Giel belde op en wist de actrice na wat aandringen aan de lijn te krijgen. De superster was helaas niet zo blij met het telefoontje van Giel. Whoopsie!

6. 3FM Serious Talent Mister and Mississippi live in MetMichiel

3FM Serious Talent Mister and Mississippi stond donderdagavond (7 maart 2013) op De Speelplaats in MetMichiel. Naast hun eigen single 'Northern Sky' speelden ze ook een cover van David Bowie's 'Where Are We Now', die ze eerder ook al ten gehore brachten in de ochtendshow van Giel.

>> Check meer livebeelden van Mister & Mississippi bij Michiel

7. Michael Boogerd praat over dopinggebruik

Het is misschien geen hoogtepunt, maar de bekentenis van Michael Boogerd deed nogal wat stof opwaaien deze week. De wielrenner bekende woensdag dat ook hij tien jaar lang doping gebruikte. Giel belde hem 'the day after' op en vroeg hem hoe hij zich voelde.

Giel belde een dag ervoor ook met sportverslaggever Mart Smeets over de bekentenis van Boogerd.

>> Beluister het gesprek van Giel en Mart

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie