3FM nieuws

Moke live op De Speelplaats bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Moke live op De Speelplaats bij Giel

De mannen van Moke kwamen donderdagmorgen de Speelplaats plat spelen bij Giel.

Moke timmert inmiddels al een paar jaar aan de muzikale weg. Het nieuwe album van de band komt 28 september uit, maar hun nieuwe single 'Burning The Ground' is nu al uit.

Moke live bij Giel

Het was al weer een tijd geleden, maar donderdagochtend (30 augustus) stonden de mannen van Moke weer bij Giel op De Speelplaats. Naast een strakke live-uitvoering van hun nieuwe single deden ze ook een cover. En wat voor een! Ze gingen voor 'Multicolered Angel' van De Beste Singer-Songwriter van Nederland-winaar Douwe Bob!

'Burning The Ground' live

Moke covert Douwe Bob

Douwe Bob op De Speelplaats

Douwe Bob mocht als onderdeel van het uitgebreide prijzenpakket ook optreden bij Giel. Hij stond dinsdagochtend, een nachtje na zijn grote overwinning, bij Giel op de stoep. Hij kwam radio luisterend Nederland goed wakker te maken met zijn fijne liedje en een bijzondere cover van 'Crazy'.

>> Bekijk de beelden van Douwe Bob live bij Giel

Nieuw bandlid Moke

Het lijkt erop dat Moke een nieuw bandlid gaat inlijven. Een charismatische frontman die ook als multi-instrumentalist aan de slag kan. Er dook een filmpje op van Michiel Romeyn (bekend van o.a. Jiskefet) die de nieuwe single, 'Burning The Ground' van de band zingt. De single verschijnt op 7 september, kijken of Michiel ook op de hoes komt te staan...

Ster advertentie
Ster advertentie