3FM nieuws

Check "In My Mind' van The Amazons live bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Check "In My Mind' van The Amazons live bij Domien

De #5 van de 3FM Live List 2017 kwam op audiëntie: The Amazons waren donderdagochtend 16 februari live te horen in Jouw Ochtendshow.

De band uit Reading, England liet een live versie van de voormalige 3FM Megahit horen. 'In My Mind' is de derde single van de band, maar wél de single die voor hun doorbraak zorgde.

Ready voor grote festivals

Ook al ging de wekker veel te vroeg af, waren de heren enthousiast om bij Domien in de studio te zitten. The Amazons hebben gister hun eerste headliner gig in Rotown, Rotterdam gehad. Ze vonden dat erg spannend, en Domien liet ze een fragment horen waaruit blijkt dat ze erg gewaardeerd worden. Toen er namelijk werd gevraagd wat men van het optreden vond, kwam er de reactie uit dat het super tof was en dat de grote festivals de heren moeten gaan verwelkomen.

"Aw, thank you. We just confirmed Best Kept Secret and Paaspop" - The Amazons

2017

Ondanks we nog niet zo lang in 2017 zitten hebben, liggen er veel dingen klaar. We hebben heel hard gewerkt om tot dit punt te komen, en zijn daar dan ook erg tevreden over. De andere plannen zijn vooral on the road zijn.

"Were back home in like April". - The Amazons

The Amazons live bij Domien

De live versie van 'In My Mind' klinkt heel chill, en dat wilden jullie natuurlijk niet ontnemen. Niet iedereen is het btw eens met onze mening. Rapper Fresku heeft namelijk in de uitzending bij Angelique gezegd dat het niet helemaal zijn ding is.

"Het voelt een beetje als schreeuwen op de gang!" - Fresku

De band is zéker het bekijken waard, ze staan niet voor niets op #5 in de 3FM Live List 2017: donderdag 16 feb staan ze in Paradiso Amsterdam. Gaat dat je niet lukken, maar wil je ze wel live zien? Houd dan hun tourschema in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie