3FM nieuws

DJVT heeft genoeg nummers voor vierde album

  1. Nieuwschevron right
  2. DJVT heeft genoeg nummers voor vierde album

De Jeugd Van Tegenwoordig heeft al genoeg materiaal voor een nieuw album.

Faberyayo's solo-album Coco komt 15 juni uit, Vjèze Fur's samenwerking met Bastiaan Bosma van Aux Raus is 25 mei uit en Willy Wartaal's solo-werk is wel gemaakt maar nog niet gereleased. De Jeugd Van Tegenwoordig is druk genoeg, zou je denken. Niet dus. De Jeugd heeft zelfs al genoeg materiaal voor een nieuw album.

Willy Wartaal zegt dat De Jeugd "heavy bezig" is

In een interview met De Volkskrant praat De Jeugd Van Tegenwoordig over de voortgang in de studio voor het nieuwe album. Op de typische DJVT-manier zegt de groep dat "als we verongelukken in een tourbus of onze stembanden kwijtraken" er genoeg materiaal beschikbaar is om een vierde album te kunnen maken.

Werken in de studio voelt als een eerste schooldag

Faberyayo beschrijft het werken in de studio als een "eerste schooldag na de zomervakantie. Iedereen heeft verse pennen bij zich, nieuwe outfits aan. Op een gegeven moment ga je lekker en is het bijna klaar." Wanneer het vierde album van De Jeugd Van Tegenwoordig uitkomt is nog niet duidelijk. Kan (helaas) nog wel even duren, als je kijkt naar alle andere muzikale projecten van de drie mannen van De Jeugd.

Ster advertentie
Ster advertentie