3FM nieuws

The Stone Roses komen naar Nederland!

  1. Nieuwschevron right
  2. The Stone Roses komen naar Nederland!

De legendarische band die sinds kort weer bij elkaar is, doet tijdens de wereldtour ook Nederland aan. The Stone Roses staat op 12 juni in originele line-up in de HMH.

Nadat de fans het bijna hadden opgegeven, kwam in oktober 2011 dan toch het goede nieuws; De originele bandleden - zanger Ian Brown, gitarist John Squire, drummer Alan 'Reni' Wren en bassist Gary 'Mani' Mounfieldde - kondigden de reünie van The Stone Roses aan. Op 2 december 2011 stonden de vier heren voor het eerst sinds 1996 weer samen op het podium. Dat smaakte naar meer, en zo ontstonden de plannen voor een wereldtour.

Wereldtour van The Stone Roses

De band bevestigde al meerdere concerten en festivals voor hun geplande wereldtour, maar het bleef de vraag of de band ook naar Nederland zou komen. Het verlossende woord is er nu uit, The Stone Roses doet tijdens de tour ook Nederland aan, meldt concertorganisator Mojo!

The Stone Roses naar Amsterdam

Het viertal komt dinsdag 12 juni naar Nederland. Ze staan die avond in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start al snel. Aanstaande vrijdag 30 maart vanaf 11:00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar via livenation en ticketmaster. Er geldt een limiet van maximaal 6 kaarten per persoon.

>> Lees hier meer over de reunie van The Stone Roses

Ster advertentie
Ster advertentie