3FM nieuws

Shocking news: Amy Winehouse aan de adoptie?!

  1. Nieuwschevron right
  2. Shocking news: Amy Winehouse aan de adoptie?!
Amy denkt, wat Angelina Jolie en Madonna kunnen, kan ik ook! De zangeres zou namelijk van plan zijn een kind te adopteren van het eiland St. Lucia.

Maar met het losbollige rehab-verleden van Amy, wordt het lastig om in aanmerking te komen voor een adoptie. Hoewel Miss Winehouse dat zelf ook in de gaten heeft, denkt ze er toch echt serieus over na..


Caraïben

De adoptie van kinderen uit St. Lucia heeft altijd in de gedachten van Amy rondgespookt. Alleen was het dan meer het idee dat er voor de kinderen gezorgd zou worden, door bijvoorbeeld muzikale projecten te organiseren. Maar of Amy het nu heel nauw neemt met het adopteren van zo’n kleine hummel, valt nog te bezien. Er zijn wel al plannen om te verhuizen naar het Caribisch gebied.

Ex

Een paar weken geleden is bekend gemaakt dat de bijna ex-man van Winehouse, Blake Fielder-Civil, vader wordt. Hij is een vrouw in een afkickkliniek tegengekomen, waarmee het zo goed klikte dat zij nu beweert zwanger te zijn van hem. Uiteraard was de adoptiemoeder in spe ondersteboven van dit nieuws.

De nieuwe Angelina Jolie

Een vriend van de 25-jarige zangeres vertelt: 'Ze heeft altijd al moeder willen zijn. Ze ziet zichzelf als de nieuwe Angelina Jolie. Ze wil de arme kinderen van Saint Lucia helpen.'

Dus houd ogen en oren open, want voor je het weet loopt Amy Winehouse met een koter aan haar zijde!


>> Lees hier meer over Amy Winehouse

Ster advertentie
Ster advertentie