Naar homepage
3FM nieuws

Edson da Graça gaat zomerochtendshow ‘Morning Glory’ presenteren

  1. Nieuwschevron right
  2. Edson da Graça gaat zomerochtendshow ‘Morning Glory’ presenteren

Dit doet hij samen met sidekicks Noa Vahle en Roelof de Vries. Vanaf 26 juli, drie weken lang van maandag tot en met vrijdag tussen 6 en 9 uur op 3FM.

Zomerochtendshow

Na een heel jaar Sanders Vriendenteam presenteren, is Sander wel toe aan wat rust. Edson neemt de boel over en gaat iets speciaals doen.

In Morning Glory wordt tijdens de Olympische Spelen ruim aandacht besteed aan alles wat er in Tokio gebeurt. En om het scherp te houden, gaat het presentatietrio met elkaar en met de luisteraar de strijd aan in de Olympische Pool: wie is de beste voorspeller van de medaillespiegel van de Spelen?

Komkommerbingo

Verder zijn er, omdat het komkommertijd is, schitterende caloriearme prijzen te verdienen met de nu al legendarische komkommerbingo. Natuurlijk staat goede muziek centraal en zijn er liveoptredens om de dag vrolijk te beginnen.

Roelof en Noa

Even voorstellen. Noa Vahle weet alles van sport en werkte eerder achter de schermen bij BNNVARA en bij VI. Roelof de Vries presenteert het programma B.V.S.C. op NPO Radio 1 en natuurlijk podcast De Krokante Leesmap. Hij won in 2018 de zomereditie van De Slimste Mens.

Edson da Graça is comedian, acteur en presentator, dat gaat lachen worden 's morgens. Hij maakt onder meer Willem Wever en Nieuwe Baasjes. Hij maakt met Morning Glory zijn debuut op de radio.

Morning Glory is vanaf 26 juli iedere werkdag te beluisteren tussen 06.00 uur en 09.00 uur bij BNNVARA op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie