3FM nieuws

Fashion Friday met Frank en Saskia

  1. Nieuwschevron right
  2. Fashion Friday met Frank en Saskia

Frank en Saskia geven elke Friday hun ongezouten mening over de Fashion van artiesten. For real. Deze week: Bevrijdingsdag 2016!

FRANK OVER KENNY B

"Kenny B loopt al jaren mee en is zelfs een beetje oud (54), maar hij ziet er nog steeds echt goed uit. Dat zou ook kunnen komen doordat 'ie bijna altijd een zonnebril draagt. Heeft Kenny wat te verbergen? Wat het ook is, zijn kledingkast puilt in ieder geval uit van verscheidenheid. En dat zie je ook aan wat hij op bevrijdingsfestival Zwolle draagt.

Een goed verwassen spijkerhemd, met daaronder een donkerblauw shirt. De broek is een trainingsbroek. De kleur klopt maar het is wel een rare combinatie, en ook een beetje te nonchalant naar mijn mening. Maar de sjaal, die is fantastisch! Misschien een afleidingsmanoeuvre voor de trainingsbroek. Hoe dan ook, Kenny, ik hoop dat ik er nog zo uitzie als ik 54 ben!"

SASKIA OVER KOVACS

"De outfit van Kovacs herken je uit duizenden. Of ze nou speelt op een donkere winternacht of tijdens een zonnig bevrijdingsfestival - ze staat altijd met haar warme bontmuts en haar zwarte uitdossing op het podium. Maar of dit nou paste bij het warme zomerweer van bevrijdingsdag?

Ze was voorbereid op het warme weer, want ze droeg een luchtige en -uiteraard- zwarte broek met een borduursel erop en open sandalen. Wel gecombineerd met een zwarte, leren jas en op het podium natuurlijk met haar bontmuts. De schoenen en broek wat mij betreft top, maar die bontmuts en leren jas? In het publiek in Groningen hoorde ik een paar keer "Jeetje, dat moet heet zijn!" en daar kan ik me wel in vinden. Ik kreeg 't al warm als ik naar haar keek.

Dat moet ze zelf ook gedacht hebben, want bij haar optreden in Den Bosch kwam ze in een andere outfit het podium op! Ze droeg daar een zwart hemdje met een mouwloos spijkerjasje met op de achterkant een enorm doodshoofd. Dat was mijn absolute favoriet die dag en die outfit paste ook nog honderd keer beter bij het weer, maar stond nog even stoer.

Kleine tip dus voor Kovacs: zoek een zomerse variant van je outfit voor op de zomerse dagen. Draag dat mouwloze spijkerjasje wat vaker, bijvoorbeeld met een mooie hoed, dan is 't geheel wat zomerser en blijft het stoer!"

Ster advertentie
Ster advertentie