3FM nieuws

Drake, waar blijft dat nieuwe album nou?!

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake, waar blijft dat nieuwe album nou?!

Drake zou in december met een vijfde plaat komen: More Life. But wait a second... Heb jij iets voorbij zien komen? Nee. Wij ook niet.

Volgens betrouwbare bronnen én onbetrouwbare bronnen zou Drake in december zijn vijfde studioalbum uitbrengen, maar die kwam er niet en nu vragen wij ons af: wanneer komt 'ie dan wel?

Stand van zaken

Drake's nieuwe project heet More Life en is naar eigen zeggen meer een playlist dan een album, maar dan met originele muziek zeg maar. Het is geen samenraapsel van bestaande nummers. Mister Aubrey Drake Graham himself zei afgelopen oktober (hieronder het bewijs) dat More Life in december zou verschijnen, maar nu is het #$!&*% januari en die playlist is er nog steeds niet.

More Life ???? new project dropping in DECEMBER

Een foto die is geplaatst door champagnepapi (@champagnepapi) op 23 Okt 2016 om 3:12 PDT

Drake strooit met nieuwe muziek

Een rondje op zijn @champagnepapi Instagram leert ons dat we een paar weken geleden al hadden kunnen zien dat More Life helemaal niet in december zou komen, want bij een of andere basketballende video (waar je zo voorbij scrolt) staat: "Happy to be back at 100 and ready for More Buckets More Shows and More Life 2017" Verdomme, hebben we voor Jan met de korte achternaam zitten wachten.

Het ziet er nu naar uit dat Drake het album ergens begin 2017 uitbrengt. Wanneer precies, is niet duidelijk. Wat we wel weten is dat we je op de hoogte houden van elke brain fart die Drake er op social media uit knalt.

Nieuwe tracks op More Life

Gelukkig heeft de Canadees ons niet helemaal laten zitten, want in oktober bracht hij al vier gloednieuwe tracks uit: 'Fake Love', 'Sneakin', 'Two Birds, One Stone' en 'Wanna Know (remix)'.

Drake en Jennifer Lopez <3

Enne ja, Drake was trouwens met veel belangrijkere zaken bezig in december: zijn kerstboom en nieuwe vlam Jennifer Lopez.

Drake voor de kerstboom

Drake in januari 2017 naar Nederland

Drake staat 18, 20, 21 en 22 januari in de Ziggo Dome in Amsterdam. Of hij dan nieuwe muziek laat horen? Zeker weten!

Ster advertentie
Ster advertentie