3FM nieuws

Dotan in That's Live

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan in That's Live

Dotan bracht zijn zaterdagavond door bij That's Live in de 3FM-studio en daarna in een container op de parkeerplaats.

Oud-3FM Serious Talent Dotan heeft nu al een topjaar. Zijn plaat 7 Layers was 3FM Album van de week en met 'Home' scoorde hij in april al een 3FM Megahit. Dotan kwam zaterdagavond 17 mei in That's Live op De Speelplaats laten horen dat hij live minstens zo goed is als op zijn plaat.

Dotan op visite bij Giel

De hele week komen bands en artiesten langs om Giel te steunen bij zijn recordpoging. Tussen al het gitaargeweld is een rustmomentje op zijn tijd ook wel lekker. Daarom en omwille van zijn prachtige plaat 7 Layers kwam Dotan langs in That's Live om Giel een ontspannende, muzikale massage te geven.

Maar eerst moest hij het spervuur aan vragen van Giel en Eric Corton zien te weerstaan. Dat deed hij met verve:

Hij speelde na het gesprek twee nummers, 'Fall' en 'Let The River In'. De opnames daarvan volgen later. 'This Town' volgt later op de avond, zodra hij de That's Your Life Quiz heeft doorstaan. Als... hij hem doorstaat...

3FM Presents: Clubtour Dotan

Zelf Dotan ook een keer live zien? Dat kan! 3FM geeft deze week kaarten weg voor zijn clubtour. Vul de prijsvraag in, kies de zaal waar je hem wilt zien en maakt kans op kaarten.

Dotan - 'Fall' @ BNN That's Live

Dotan - 'Home' @ BNN That's Live

Dotan - 'This Town' @ BNN That's Live

Dotan - 'Let The River In' @ BNN That's Live

Jerusa - 'Everybody Feels Like They're The Only One Too'

Een traktatie uit de gaarkeuken van Eric Corton. Hij had zangeres Jerusa bereid gevonden om Giel te betoveren met een amuse van muziek:

Luister zaterdag 16 mei naar Dotan in That's Live tussen 18.00 en 20.00

Ster advertentie
Ster advertentie