3FM nieuws

‘Slow It Down’ van Benson Boone is de nieuwste 3FM Megahit

foto: Benson Boonefoto: Benson Boone
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Slow It Down’ van Benson Boone is de nieuwste 3FM Megahit

‘Slow It Down’, een van de vele recente hits van opkomend pop-icoon Benson Boone is de 3FM Megahit van deze week! Nadat vorige maand zijn plaat Fireworks & Rollerblades uitkwam, is ‘Slow It Down’ te lekker om niet tot 3FM Megahit bekroond te worden.

Na twee EP’s was het voor de ex-American Idol zanger taak om met een volwaardig album te komen. 5 april verscheen Fireworks & Rollerblades, waar onder meer ‘Beautiful Things’ op te vinden is, ‘In The Stars’ en ‘Slow It Down’. Met een heleboel uithalen reigt Benson Boone vijftien nummers knap aan elkaar.

‘Slow It Down’

‘Slow It Down’ is net zoals ‘Beautiful Things’ een nummer dat op TikTok het erg goed doet. Onder begeleiding van een piano werkt Boone toe naar een apotheose, waarin hij zijn strot extra opentrekt voor de laatste regels. En tijdens deze rit gaat hij met z’n stem flink de hoogte in.

In het nummer vertelt Benson Boone over een ontmoeting waar de vlammen van af spatten, die dat ook van de rollerschaatsen op de albumhoes doen. In het nummer hoopt hij dat de vlammen snel leiden tot een relatie, ook al moet je soms rustig aan doen.

3FM Megahit

Aanstaande dinsdag staat Benson Boone in een uitverkocht TivoliVredenburg, om zijn nieuwe plaat live te laten klinken. Met ‘Slow It Down’ scoort Benson Boone zijn eerste 3FM Megahit. Je hoort ‘Slow It Down’ deze week extra veel op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie