3FM nieuws

Dance Valley geeft korting bij regen

  1. Nieuwschevron right
  2. Dance Valley geeft korting bij regen

Als het tijdens Dance Valley meer dan een uur onafgebroken regent krijgen alle bezoekers 50% korting voor volgend jaar.

Dance Valley, in de volksmond ook wel bekend als Plens Valley, komt met een speciale regen-actie. Als het tijdens het eendaagse festival minimaal één uur onafgebroken regent krijgt iedereen die aanwezig is 50% korting voor de editie van 2013.

Één uur regen is 50% korting op Dance Valley

De afgelopen drie edities van Dance Valley vielen allemaal in het water door de grote hoeveelheden regen. Hier is ook de bijnaam Plens Valley uit ontstaan. De organisatie van het dancefestival grijpt nu de regenachtige reputatie aan om een ludieke actie op te zetten rond alle regen.

Klok naast hoofdpodium begint te tellen als het gaat regenen

Naast het hoofdpodium hangt een teller. Wanneer het begint met regenen start de teller. Als het na precies één uur nog steeds regent krijgen alle bezoekers een kortingsbon van 50% voor Dance Valley 2013.

Eventuele korting geen gevolgen voor de programmering

De organisatie hoopt dat de "regenkorting" niet ingezet hoeft te worden, maar vindt wel dat de bezoekers recht hebben op compensatie als het weer een regenachtige editie wordt.

Mocht de korting uitgedeeld worden belooft de organisatie dat de programmering niet in kwaliteit af zal nemen. "Daar kom je niet mee weg. Hoeveel bezoekers er eventueel ook voor de helft van de prijs naar binnen mogen, de actie zal geen gevolgen hebben voor de programmering."

Ster advertentie
Ster advertentie