3FM nieuws

Een hondenbaan is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een hondenbaan is Nooit Grappig

Dacht je dat jij een hondenbaan had als afwasser in de keuken of met je krantenwijkje? De Engelsman Philip heeft pas écht een hondenbaan.

De vreemdste baan ooit? Philip Wells komt met zijn werkzaamheden als hondenvoerproever wel erg in de buurt. Iedere dag eet hij hondenvoer en proeft hij weer een ander recept door er naar te kijken, aan het maaltje te ruiken en het uiteindelijk natuurlijk op te eten. Dat is voor hem geen straf, want hij is er gek op. Vooral lam met erwten en peterselie vindt hij heel erg lekker.

Technical Director

Philip heeft ook een officiële titel, namelijk Technical Director. Ondanks dat de smaakzin van honden anders is dan bij mensen, vindt de hondenvoerproever het belangrijk dat alle ingrediënten in balans zijn. Het aroma is hierbij erg belangrijk. Als het niet lekker ruikt, is er volgens hem namelijk bijna altijd iets mis met het recept!

Geef ons jouw Nooit Grappig door!

Zo'n hondenbaan is natuurlijk Nooit Grappig. Welke Nooit Grappig kun jij bij dit opmerkelijke nieuws verzinnen? Laat het ons weten en misschien hoor je jezelf vanmiddag terug op de radio! Doe dat door onderaan je Nooit Grappig achter te laten in een reactie, een (ingesproken) app'je te sturen via de 3FM-app, de homepage (rechtsboven) of via 3fm.nl/live.

Luister vrijdag 23 januari tussen 14:00 uur en 16:00 uur naar RobRadio: Stenders VriMiBo.

Ster advertentie
Ster advertentie