3FM nieuws

Win kaarten voor 3FM Serious Talent Presents: Stef Classens Clubtour

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor 3FM Serious Talent Presents: Stef Classens Clubtour

3FM Serious Talent Stef Classens begint aan zijn allereerste clubtour. Win hier tickets voor één van deze shows!

Stef Classens timmert hard aan de weg! Na het winnen van De Beste Singer Songwriter van Nederland én tot 3FM Serious Talent te zijn uitgeroepen, is het nu tijd voor zijn allereerste clubtour. De start vindt plaats op 21 november in Leeuwarden om vervolgens het hele land door te reizen.

Primeur bij Giel

De single ‘Safe and Sound’ van de songwriter is op maandag 20 oktober in primeur gegaan bij Giel. Dit nummer maakt deel uit van het album dat in het voorjaar van 2015 zal uitkomen.

Stef geeft zich bloot

Kenmerkend aan Stef is zijn eigen muzikale stijl en aansprekende persoonlijke teksten. Aan het Rock City Institute in Eindhoven rondde hij een opleiding af in de richting singer-songwriter en luisterde hij goed naar voorbeelden als Ben Howard, Ed Sheeran en Willie Nelson. Het luisteren van zijn liedjes laat je al kennis maken met deze ambitieuze jongeman. Hem werkelijk leren kennen doe je pas tijdens zijn live optredens. Daarin geeft hij zich namelijk pas écht bloot.

Win kaarten voor 3FM Serious Talent Presents: Stef Classens

Wil jij Stef ook beter leren kennen? Dat kan! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul in op welke plaats jij Stef het liefst zou willen zien. Check hiervoor de bovenstaande clubtour speeldata.

Ster advertentie
Ster advertentie