3FM nieuws

Blur brengt bijzondere boxset Blur 21 uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Blur brengt bijzondere boxset Blur 21 uit

Britpopband Blur viert zijn 21-jarig bestaan met speciale heruitgaven van alle albums en bonusdiscs met nooit uitgebrachte tracks.

Blur viert het 21e, en misschien wel laatste, jaar dat ze bestaan met bijzondere heruitgaven. De Britse heren brengen al hun albums opnieuw uit. De eerste vijf worden opnieuw gemasterd. En bij alle de heruitgaven van de in totaal zeven albums zit zeldzaam artwork, uitgebreide CD-boekjes en een bonus disc met nooit uitgebrachte nummers.

Blur 21: The Box

Voor de echte verzamelaars komt er nog Blur 21: The Box uit, waar maar liefst 21 schijfjes in zitten. De boxset bevat alle heruitgaven inclusief bonusdiscs, maar ook o.a. drie DVD's met daarop meer dan twee uur aan materiaal dat nooit eerder is uitgebracht. Er zit ook een bijzondere 7 inch single bij en een boek over de band. Ook aan de vinyl-liefhebbers wordt gedacht. Er komt namelijk ook een speciale box uit met al heruitgaven op plaat.

Einde van Blur?

Het lijkt er wel op dat 2012 het laatste jaar voor Blur is. Frontman Damon Albarn liet begin deze maand weten dat de kans heel klein is dat er ooit nog een nieuw Blur-album komt. Ook zei hij dat de show in Hyde Park waarschijnlijk het laatste liveoptreden van de band wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie