3FM nieuws

DI-RECT brengt nieuwe single 'How My Heart Was Won' uit

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT brengt nieuwe single 'How My Heart Was Won' uit

De Haagse mannen van DI-RECT zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Na de aankondiging van hun show in Ahoy brengen ze nu ook een nieuwe single uit. Na 'Through The Looking Glass' en '90s Kid' komt DI-RECT met het emotionele nummer 'How My Heart Was Won'.

'How My Heart Was Won'

Al meer dan 20 jaar mag DI-RECT zich een van de grootste bands van Nederland noemen. Ook nu weten ze zichzelf opnieuw uit te vinden en scoren ze de afgelopen tijd hit na hit. Met het nummer 'Through The Looking Glass' en '90s Kid' bestormen de mannen van DI-RECT de Nederlandse hitlijsten. Het emotionele nummer 'How My Heart Was Won' is een mooi vervolg. Beluister 'm hieronder!

DI-RECT in Ahoy

Na de succesvolle clubtour in 2022 stoomt de band lekker door en kondigt gelijk een nieuwe show in Ahoy aan. Op hun Instagram-account laten ze weten dat het een traditie is geworden. "We zetten de traditie voort, ook dit jaar zullen wij uitpakken met een grote show in Ahoy." De kaarten gingen als warme broodjes over de toonbank en de eerste show is gelijk uitverkocht. Gelukkig is er onlangs een extra show aangekondigd op 22 december dit jaar.

De band doet samen met het Residentie Orkest in februari ook nog een grote tour langs concertzalen in Nederland. De shows in Amsterdam, Den Bosch en Groningen zijn alle drie uitverkocht. Met dezelfde thuisbasis als DI-RECT lijkt het Haagse orkest dus een perfecte match voor de band te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie