3FM nieuws

Mark Ronson werkt mee aan nieuwe album Lana Del Rey

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark Ronson werkt mee aan nieuwe album Lana Del Rey

Lana Del Rey werkt voor haar nieuwe album Honeymoon samen met niemand minder dan Mark Ronson. De twee zitten dinsdag 7 en woensdag 8 april bij elkaar in de studio.

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

In december 2014 maakte Lana Del Rey al bekend dat haar nieuwe album Honeymoon gaat heten. Volgens de zangeres gaat de nieuwe plaat heel anders klinken dan haar eerste twee albums.

Mark Ronson

Mark Ronson zit dinsdag 7 en woensdag 8 april met Lana Del Rey in de studio, zo zei hij in een interview met het Amerikaanse Interview Magazine. Ronson benadrukt dat hij meewerkt aan het album, maar niet de hele productie op zich neemt.

"Ik ga wat dingen opnemen met Lana Del Rey. Ik heb een mooie, oude studio in Los Angeles gevonden. Lana heeft wat nummers en ik heb wat ideeën. Hopelijk vindt ze die interessant, want dan kunnen we aan de slag."
- Mark Ronson

Honeymoon

Lana Del Rey heeft al negen nummers geschreven voor haar nieuwe album Honeymoon, waaronder de tracks 'Big Eyes' en 'I Can Fly'. De plaat komt ergens deze zomer uit. Lana brak in 2011 door met het nummer 'Video Games'.

Lana Del Rey - 'Video Games'

MetMichiel Special over Mark Ronson

Mark Ronson is een veel gevraagd DJ en producer. Als producer was hij mede verantwoordelijk voor de lancering van een aantal grote namen waaronder Amy Winehouse en Lily Allen.

Hij heeft ook een zeer succesvolle eigen carrière als muzikant opgebouwd. Met als voorlopig hoogtepunt 'Uptown Funk', zijn gigantische wereldwijde hit met Bruno Mars. Michiel interviewde Mark Ronson eerder dit jaar voor een uitgebreide Special.

Ster advertentie
Ster advertentie