3FM nieuws

Lucas Hamming previewt zijn nieuwe album bij Giel!

  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming previewt zijn nieuwe album bij Giel!

Het gaat super lekker met Lucas Hamming! Ze zijn huisband van De Wereld Draait Door, 'Never Let You Down' was vorige week het Poedelplaatje én nu als nieuwe 3FM Megahit. Daarom moést de muzikant wel een bezoekje brengen aan Giel!

(Foto: Ben Houdijk)

Lucas Hamming is lekker bezig. Hij werd vrijdag 21 augustus uitgeroepen tot de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door en bracht diezelfde dag zijn nieuwe track 'Never Let You Down' uit. Dat nummer riepen Frank en Giel maandag 24 augustus uit tot hun Poedelplaatje en vijf dagen later volgde de 3FM Megahit.

En nu...?

Twee weken lang zat Lucas Hamming bij onze oosterburen om het nieuwe album 'Ham' op te nemen en hij is erg trots op het resultaat. In de studio bij Giel gaf hij al een aantal previews en dat beloofde al heel erg veel! Ook kondigde Lucas aan dat op 23 december hij een speciale Lucas Hamming kerstshow zal geven in de Melkweg. Veel muzikale vrienden en toeters en bellen.

Live @ Giel

Giel is al sinds het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland onder de indruk van Lucas Hamming. De muzikant deed in 2013 mee aan het televisieprogramma en sindsdien is Lucas een graag geziene gast op De Speelplaats. Op maandag 31 augustus was hij er weer en speelde hij onder meer z'n nieuwe track 'Never Let You Down' live. De live beelden volgen zo snel mogelijk!

Lucas Hamming - 'Never Let You Down' live

Een unieke versie van The Weeknd met 'Can't Feel My Face':

En als bonus track speelde ze nog 'Mr. Irresponsible' van het nieuwe album:

Ster advertentie
Ster advertentie