3FM nieuws

De jarige Janieck Devy live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. De jarige Janieck Devy live bij Giel

We sluiten de week fijn af met de dromerige stem en zomerse beats van Janieck!

Janieck is de artiestennaam van Janieck van de Polder. Hij is een Nederlandse singer-songwriter, maar begon als acteur. Je kent 'm waarschijnlijk van Pluk van de Petteflat, daar speelde hij namelijk de hoofdrol in. In 2012 maakte hij zijn debuut als zanger, met zijn single Six String Thing. Zijn grootste succes was 'Reality', de dance-hit van Lost Frequencies. Hij deed daar de melodie, de gitaar en de zang.

Feel The Love

De opvolger van 'Reality' is 'Feel The Love', geremixt door de Nederlandse DJ Sam Feldt. Of dat net zo'n grote hit wordt als 'Reality' mag jij bepalen: vrijdagochtend hoor je 'm op 3FM!

Hiep hiep hoera!

Janieck is jarig (22 jaar alweer) en komt dat speciaal met 3FM vieren. Hij baalde alleen, want hij wilde erg graag een taartje laten maken voor in de studio. Maar geen zorgen, want Giel is overal op voorbereid en kwam met z'n eigen taart.

Heerlijk onder het genot van een stukje cake hebben ze het over de vele verzoeken die Janieck krijgt van danceproducers en andere artiesten. Hij heeft verschillende tracks geschreven voor DJ's, maar er ligt bijvoorbeeld ook een nummer van hem bij Maroon 5.

"Ik ben eigenlijk meer een songwriter dan een artiest. Dat is echt mijn passie." - Janieck Devy

Janieck covert 'Fast Car'

'Feel The Love' live op De Speelplaats

Ster advertentie
Ster advertentie