3FM nieuws

De commune van DI-RECT bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. De commune van DI-RECT bij Giel

DI-RECT woont tegenwoordig in een soort 'commune'. De volledige gemeenschap was woensdag op bezoek bij Giel.

Een dagje voor de 3FM Awards waren de genomineerde heren in alle vroegte in de 3FM-studio. Daar vertelden ze over het nieuwe album, verslaving en de woongemeenschap waar ze tegenwoordig in leven.

DI-RECT op bezoek bij Giel

'Commune-vibe'

Marcel is vorige week verhuisd en van die house-warming moet hij nóg bijkomen. Tegenwoordig woont DI-RECT namelijk in een commune. Drie bandleden delen één tuin en wonen gebroederlijk naast elkaar. Natuurlijk blijven de twee anderen regelmatig crashen, - hé, DI-RECT blijft wel rock 'n roll - dat zorgt toch voor 'een commune-vibe'. Goed voor de band, zullen we maar zeggen.

De nieuwe verslaving van Jamie

Jamie heeft altijd een verslaving, gelukkig een ongevaarlijke. De goochel-fase is hij voorbij, de fascinatie voor onweer is here to stay en nu kan hij niet meer zonder games. Schieten, rammen, beuken... als er geen console met zijn favoriete schietspel in de buurt is, begint hij te trillen.

Nieuwe album

Allemaal supergezellig, maar wat de heren het beste kunnen is muziek maken. Je kunt de single 'This Is Who We Are' regelmatig op 3FM horen en we staan te popelen om het nieuwe album in onze CD-speler te proppen. 14 mei komt hij uit, alleen het artwork moet nog. Leuk feitje: de bonustrack is eigenlijk voor de grap opgenomen.

>> Naar de site van Giel

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00!

Ster advertentie
Ster advertentie