3FM nieuws

Mrs Montreal blogt

  1. Nieuwschevron right
  2. Mrs Montreal blogt
Sneller dan de economie instort, schiet de carrière van Sanne Hans a.k.a. Mrs Montreal omhoog. Ze blogt op 3FM.nl over haar drukke tijd.
'Gelukkig heb ik altijd nog m'n goede lijf, dus een goed leven'. Het is de clue uit het liedje waarmee Serious Talent Mrs Montreal in een reclame schittert. Sindsdien gaat het in sneltreinvaart met haar carrière en schrijft ze daarover op 3FM.nl

Supertof, dit allemaal!


Jemig, wat maak ik veel mee op het moment, het gaat zo snel allemaal dat het bijna aan mijn neus voorbijgaat!

Vorige week heb ik mijn single, 'Just A Flirt', opgenomen. Twee dagen later hebben we hem al afgemixed en gemasterd! Ging dus allemaal erg snel. Uiteraard is dit met band opgenomen en het rockt echt wel! Ben benieuwd wat iedereen ervan vindt!

Afgelopen weekend was een druk weekendje

Op vrijdag mocht ik naar TMF Reaction, was erg gezellig omdat Blof er ook was. Voordat ik het wist zat ik in een duet met Pascal, dat was wel leuk!

Zaterdag moest ik de eerste show spelen met band in Leeuwarden. Op wat geluidsproblemen na was het supertof en erg druk. Ik zweette zelfs! Haha.

Omdat ik al een hele drukke week had gehad was er zowaar een hotel in Leeuwarden voor me geregeld zodat ik daar lekker relaxed kon overnachten, wat een luxe… Heb daar trouwens heerlijk gebadderd!

De volgende dag moest ik dus naar Utrecht voor Serious Talent, en dat terwijl er nog wat stukjes voor de single moesten worden bewerkt.

Het was dus rennen, vliegen, springen maar allemaal zo leuk, dat het me niks uitmaakt hoe druk het was, is en hopelijk blijft!

Nu is het woensdag en heb ik school gehad… Ook leuk! Had vandaag een workshop over InEar monitoring.

Nu maar (heel ongeduldig) wachten tot vrijdag want dan mag ik weer naar De Wereld Draait Door. Heb er nu al zin in!

Tot snel!

xSanne

Ster advertentie
Ster advertentie