3FM nieuws

Hoogie geeft 3FM Album van de Week een dikke 9

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoogie geeft 3FM Album van de Week een dikke 9

Het debuutalbum van Courtney Barnett is uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Ondanks een klein zuur katertje, neemt Sander de plaat met je door. Want hij is gek op de muziek van de Australische singer-songwriter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eindoordeel van Sander: een dikke 9.

Sometimes I Sit and Think, and Sometimes I Just Sit

Courtney Barnett bracht in maart haar eerste plaat uit, Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit. Sander Hoogendoorn is fan. Zijn favoriete track is het eerste liedje, 'Elevator Operator'. Het nummer is een tikkie vreemd, want het gaat over een jongen en een wat oudere vrouw (met rimpels en botox-hoofd) op weg naar de bovenste etage in de lift. De één voor de leuk, de ander voor zelfmoord.

"Ik vind het een briljant gegeven!" - Hoogie

Een zondagochtend met Courtney

Wanneer je Courtneys muziek het beste kunt draaien? Sander vindt het echt een brakke zondagochtend/middag plaat. Daarom hangt hij er ook zo lekker bij in het filmpje. Niet dat het zondagochtend was tijdens de opnames, maar brak was 'ie wel!

Een soort luisterboek

Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit is een soort luisterboek van korte leuke verhaaltjes. Soms gaan ze ergens over, soms ook helemaal niet.

"Bijvoorbeeld track drie, 'An Illustration Of Lonelyness', gaat echt gewoon over dat zij in haar bed ligt en ja, niet kan slapen. Ze kijkt een beetje om zich heen en ziet een beetje scheuren in de muur. Er gebeurt geen kut."
- Hoogie

Al met al een chill album dus. Beluister de plaat hieronder via Spotify of Deezer.

>> Win het 3FM Album van de Week

Beluister het album via Spotify

Beluister het album via Deezer

Ster advertentie
Ster advertentie