3FM nieuws

Alfiegotchi spelen én kans maken op een Tamagotchi?

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Alfiegotchi spelen én kans maken op een Tamagotchi?

3FM neemt je in de week van 14 t/m 18 februari mee terug naar de 00's! Wie kijkt er niet met een gezonde portie nostalgie terug naar deze prachtige jaren? Denk aan Hyves, Anastacia, flippo's, Jamai, MSN, en natuurlijk.. de Tamagotchi! Speciaal voor de 3FM 00's Request is er een unieke uitvoering van je digitale huisdier gemaakt, geïnspireerd door 3FM-dj Wijnand zijn échte huisdier en iedereens favoriete hond Alfie, namelijk: de Alfiegotchi. Iedereen met een Instagram account kan nu Alfiegotchi spelen én daarbij meteen kans maken op een echte Tamagotchi.

Waar kan ik Alfiegotchi vinden?

Alfiegotchi kan je heel makkelijk vinden op Instagram als filter. Volg het stappenplan:

Stap 1
Open je Instagram en swipe naar links zodat je bij je camera terecht komt. Zodra je de camera voor je hebt kun je swipen tussen de effecten. Swipe helemaal naar rechts zodat je terecht komt bij het knopje 'Effecten bekijken'.

Stap 2
Klik op 'Effecten bekijken'. Zodra je hierop hebt geklikt opent er een nieuw scherm. Je effectengalerij. Klik nu rechts bovenin op het vergrootglas icoontje.

Stap 3
Typ in de zoekbalk die verschijnt 'Alfiegotchi' en klik op het filter. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is klikken op 'Uitproberen' en Voila!

Wil jij kans maken op een echte Tamagotchi? Maak dan een foto van jouw topscore als je bent uitgespeeld en deel deze in je story, vergeet niet @NPO3FM te taggen (en je profiel op openbaar te zetten).

Hoe werkt Alfiegotchi?

Het spel begint zodra je op je beeldscherm klikt. Vanaf dat moment is het opletten geblazen, want Alfie moet over de cd hoezen springen. Wil je dat Alfie springt? Open dan je mond. Let op! Dit werkt alleen zolang de camera je mond ziet. Zorg daarom dat je ten alle tijden goed in beeld bent.

3FM 00's Request

Tussen 14 en 18 februari staat 3FM iedere dag in het teken van de 00's. En welke muziek je hoort? Dat bepaal jij. Dus wat zal het worden? Pure popklassiekers zoals Britney en Christina? De doorbraakhits van bands als Kings of Leon en The Killers? Of ga je voor de Nederlandse parels zoals 'I Would Stay' en 'Step Right Up'?

KLIK HIER!

Ster advertentie
Ster advertentie