3FM nieuws

Lana Del Rey haalt uit naar Lady Gaga

  1. Nieuwschevron right
  2. Lana Del Rey haalt uit naar Lady Gaga

Het lijkt erop dat er een nummer van Lana Del Rey is uitgelekt waarin de zangeres flink uithaalt naar Lady Gaga. Beluister het hieronder.

Er lijkt een vroege demo van het nummer 'So Legit' van Lana Del Rey te zijn uitgelekt. In het nummer wordt Lady Gaga totaal belachelijk gemaakt. Er wordt onder meer gezongen dat Gaga eruitziet als een man en praat als een baby. Ook vraagt de zangeres zich verderop in het nummer af: "Have we all gone Gaga crazy?"

'So Legit' over Lady Gaga

Lana Del Rey en Lady Gaga hadden ooit dezelfde manager en hingen toen samen backstage rond en maakten selfies die ze op social media plaatsten. In het liedje 'So Legit' is Lana Del Rey echter minder aardig tegenover haar collega.

Del Rey zingt bijvoorbeeld over Lady Gaga, die in het echt Stefani Germanotta heet: "Stefani, you suck / I know you’re selling twenty million / Wish they could have seen you when we booed you off in Williamsburg".

Is 'So Legit' echt van Lana Del Rey?

'So Legit' werd naar verluidt al opgenomen in 2009, maar is nog niet eerder verschenen. Of het nummer daadwerkelijk wordt gezongen door Lana Del Rey is door haar management nog niet bevestigd.

Nummers Lana Del Rey uitgelekt

Sinds de release van Del Reys debuutalbum Born To Die in 2012 zijn er al verschillende vroege demo's van de zangeres opgedoken op het internet.

Ook het nieuwe nummer 'Black Beauty' lekte onlangs uit. Die song komt vermoedelijk op haar tweede album, dat volgens de zangeres spiritueel wordt.

Lana Del Rey - 'So Legit'

Ster advertentie
Ster advertentie