3FM nieuws

Jett Rebel live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel live bij Giel

3FM Serious Talent Jett Rebel bracht vrijdag 6 september een bezoekje aan De Speelplaats van Giel.

Jett Rebel is het alter ego van Jelte Tuinstra, die al in bands als Valerius en The Souldiers speelde. Met zijn EP Venus bewijst hij echter dat het tijd is voor een solocarrière. Voor die EP zong en speelde Tuinstra zelf alles in; live wordt hij begeleid door zijn eigen band. Jett Rebel laat zich inspireren door muzikale helden als Prince, The Beach Boys, T-Rex en 10CC.

Jett Rebel is 3FM Serious Talent

De 22-jarige Jelle Tuinstra bewees het met zijn optreden in de 3FM-tipi op de Zwarte Cross al: hij is here to stay. Zijn eerste single 'Do You Love Me At All' was een puik visitekaartje dat Jett Rebel op 4 augustus de titel 3FM Serious Talent opleverde.

Showcase Jett Rebel

Jett Rebel speelt vrijdag 20 september vanaf 21.00 uur in De Vorstin in Hilversum. Hij geeft daar een showcase en de toegang is gratis. Heb je zin in een avondje live-muziek van Jett Rebel, dan is dit de uitgelezen kans voor je.

Jett Rebel live bij Giel

De nieuwe single van Jett Rebel heet 'Louise' en komt uit op vrijdag 6 september. Het toeval wil dat hij die dag ook bij Giel op De Speelplaats stond en hem daar live liet horen! Ook deed Jett Rebel een Mega Top 50-medley, van negen nummers uit de hitlijst!

Jett Rebel - 'Louise'

Jett Rebel doet een vette mash-up

Jett Rebel - 'Do You Love Me At All'

Jett Rebel heeft zijn baan opgezegd...

Ster advertentie
Ster advertentie