3FM nieuws

Dit weekend in 3FM BPM

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit weekend in 3FM BPM
Aanstaande zaterdag avond en nacht hoor je weer de vetste beats en de beste mixen bij 3FM BPM. Van 19:00 tot 07:00 uur hoor je onder andere DJ’s Di-Rashid en Delacruz, Erick E en Bob Sinclar. Ministry Of Beats
Bij {l}Edwin Diergaarde{/l} in Ministry Of Beats hoor je Marcella's Prebirthdaybash, Jeroenski en de Franse DJ en producer Bob Sinclar. Meer dan genoeg ingrediënten voor een goed begin van het nieuwe jaar!

3VOOR12 BPM
{l}Job de Wit{/l} volgt geen trends, maar loopt op ze vooruit. In 3VOOR12 BPM hoor je het nieuwste van het beste.

Dancetination Live!
In de eerste uitzending van Dancetination Live! in 2004 nemen we je meer naar BNN’s Lust For Life Party in de Amsterdamse Hotel Arena. De soulvolle en diepe house-klanken komen voor rekening van de Dj’s Di-Rashid en Delacruz, die vorige maand zo’n verpletterende indruk maakten dat ze opnieuw zijn geboekt. Tussen 1 en 4 kun je horen of het dak er weer af gaat.

Weekender
Zoals je waarschijnlijk weet, krijgt {l}Mick Boskamp{/l} in Weekender steun van twee DJ’s die elkaar om de week afwisselen. Voor deze speciale nieuwjaarsuitzending heeft hij Eric de Man en Jefferson samen in de studio, uiteraard geruggesteund door TJ (Technical Jockey) Paul Rabbering. Back to back draaien ze hun favoriete dance-platen van 2004, dus dat belooft een spannende uitzending te worden. Ook Erick E. (zie foto) komt langs om zijn nieuwe track te laten horen, die inmiddels tot favoriet van Pete Tong is gebombardeerd. Het laatste uur is gereserveerd voor een exclusieve mix van de Disco Twins.
Ster advertentie
Ster advertentie