3FM nieuws

Verslag Kaiser Chiefs in Paradiso

  1. Nieuwschevron right
  2. Verslag Kaiser Chiefs in Paradiso
De Kaiser Chiefs zijn in Nederland voor twee uitverkochte shows in de Paradiso. Prijswinnares Marieke was er bij op 29 mei. Lees haar verslag!Toen de meeste concertbezoekers al in bed lagen of nog in de kroeg hingen had Marieke haar verslag al af. Om 2 uur 's nachts kregen we een mail!

Geweldig
Ik kom net terug van het concert van Kaiser Chiefs en het was geweldig! Bij deze een kort verslag, plus alvast een paar foto's (waar ik eigenlijk wel heel trots op ben!)

Eerder open
Ik was samen met een vriend om 18.45 bij de zaal die om 18.30 al open was gegaan, i.p.v. 19.00. Dit omdat er een extra voorprogramma was van de band 1990s! Maar we mochten niet naar binnen, terwijl de gewone rij gewoon doorliep.

Net op tijd
Wij mochten niet naar binnen, omdat de gastenlijst waar we op zouden staan, er niet was... Het duurde een half uur en toen mochten we eindelijk naar binnen! Nog net op tijd voor 1990s.

1990s
In de zaal bleek het nog heel rustig te zijn. Ik schat nog geen 100 man, terwijl de zaal op dat moment al 3 kwartier open was. De 1990s speelden erg goed, en kregen die paar mensen die er al waren, lekker aan het swingen!

Apples In Stereo
Dit in tegenstelling tot het tweede voorprogramma, Apples In Stereo. In het begin van hun show, dansten er nog een aantal mensen, maar dat zwakte af. Zelfs hun eigen geluidsman stond te gapen!

Kaiser Chiefs
Om iets voor half 10 begonnen dan de Kaiser Chiefs. En dat was goed! En dat was lekker! En dat was geweldig! De hele zaal sprong op en neer en ging uit z'n dak! Zanger Ricky ging tijdens het optreden crowdsurfend richting de bar om daar een biertje te gaan halen!

Tjah, wat kan ik nog meer zeggen?
Greetz, Marieke

>> Bekijk de foto's van het concert
Ster advertentie
Ster advertentie