3FM nieuws

Pharrell en JT op album The Lonely Island

  1. Nieuwschevron right
  2. Pharrell en JT op album The Lonely Island

De Amerikaanse humoristische band The Lonely Island heeft weer een aantal grote namen gestrikt voor hun nieuwe album.

Het komische trio The Lonely Island, bestaande uit Andy Samberg, Jorma Taccone en Akiva Schaffer, brengt op 11 juli zijn derde plaat The Wack Album uit. Toonaangevende popartiesten als Pharrell Williams, Justin Timberlake, Green Day-frontman Billie Joe Armstrong, Solange, Lady Gaga en T-Pain leverden een bijdrage aan het album.

The Lonely Island opgemerkt door Saturday Night Live

De heren van The Lonely Island werden in 2006 opgemerkt door Lorne Michaels van het Amerikaanse televisieprogramma Saturday Night Live, waarin sketches en parodieën worden opgevoerd.

The Lonely Island kondigt The Wack Album aan

Voor het programma schreven Samberg, Taccone en Schaffer de muzikale sketch 'Lazy Sunday'. Het werd al snel een succes op het internet en sindsdien is The Lonely Island regelmatig te zien in Saturday Night Live.

Voor de aankondiging van The Wack Album werd dan ook een trailer van 15 seconden uitgezonden in de uitzending van Saturday Night Live.

Kendrick Lamar en Adam Levine op The Wack Album

Naast de bovengenoemde artiesten zijn ook rapper Kendrick Lamar en Maroon 5-frontman Adam Levine te horen op het derde album van The Lonely Island. Ze werkten mee aan het nummer 'YOLO', dat in januari als single verscheen.

The Lonely Island - 'YOLO'

Wack Wednesdays

Ter promotie van het album hebben de drie komieken zogenaamde Wack Wednesdays in het leven geroepen. Tot aan de release van The Wack Album op 11 juni wordt er elke woensdag een nieuwe video of een nieuw liedje op hun YouTube-kanaal geplaatst. The Wack Album is de derde plaat van The Lonely Island, na Turtleneck & Chain uit 2011 en debuut Incredibad uit 2009.

The Lonely Island kondigt Wack Wednesdays aan

Ster advertentie
Ster advertentie