3FM nieuws

Passenger en Chef'Special op Concert at SEA

  1. Nieuwschevron right
  2. Passenger en Chef'Special op Concert at SEA

Passenger en Chef'Special zijn toegevoegd aan de line-up van Concert at SEA 2014. Dat maakte Giel vanmorgen (12 december 2013) bekend.

Giel had 12 december goed nieuws! Chef'Special en Passenger staan op Concert at SEA 2014.

Passenger en Chef'Special op Concert at SEA

Aan de kust, de Zeeuwse kust, organiseren de mannen van BLØF in 2014 voor de negende keer Concert at SEA. Met Passenger en Chef'Special hebben ze op 27 en 28 juni al twee mooie namen staan.

Passenger in de HMH

Passenger scoorde hits met 'Let Her Go' en 'All The Litle Lights'. Ook speelde de Britse singer-songwriter in 2013 op Pinkpop en eind oktober 2013 in de HMH. 3FM was daarbij, check het hier.

Chef'Special

De Haarlemse mannen van Chef'Special hebben afgelopen zomer in Brooklyn (New York) hard gewerkt aan de opvolger van hun debuutalbum One For The Mrs (2011). De eerste single, 'Peculiar', is een voorproefje van het album dat op 7 februari 2014 uitkomt.

Concert at SEA twee volledige dagen

De organisatie van Concert at SEA maakte ook bekend dat het festival dit jaar voor het eerst twee volledige dagen duurt. De vrijdag biedt dit jaar net, als op zaterdag, een volwaardig dagprogramma. Weekendkaarten voor Concert at Sea zijn inmiddels te koop en dagkaarten gaan vanaf februari 2014 in de verkoop.

Ster advertentie
Ster advertentie