3FM nieuws

Ed Sheeran weer controle over zijn facebook

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran weer controle over zijn facebook

Ed Sheeran neemt het beheer van zijn facebook-pagina weer in eigen handen na onvrede over geplaatste berichten.

Ed Sheeran heeft het druk genoeg. Na het succes van debuutalbum + reisde de Britse zanger zo'n beetje heel Europa door. En ook dit festivalseizoen is Ed op verschillende podia te bewonderen, waaronder op Lowlands. Niet gek dus dat hij het beheer van zijn facebook-pagina uitbesteedde aan een aantal van zijn werknemers.

Ed Sheeran boos op werknemers

Maar zijn werknemers hebben in hun werk een steekje laten vallen, want Ed Sheeran is boos. Naar aanleiding van het nieuws dat Ed nummers schrijft voor het tweede album van de boyband One Direction, is een bericht geplaatst waar de zanger het totaal niet mee eens is.

Ed Sheeran neemt controle terug

Ed Sheeran is het zat. Hij heeft besloten om het beheer van zijn facebook-pagina weer in eigen handen te nemen: 'As far as that post about writing tunes for other artists earlier, i didnt post it, im taking control of this page again, starting to piss me off not having full control on here'. Hieraan voegt de zanger toe dat hij goede muziek blijft maken voor zichzelf en voor anderen, of het nu voor een rapper of een boyband is. Hij gaat ervan uit dat zijn fans dat begrijpen.

>> Win kaarten voor Ed Sheeran in HMH

Ster advertentie
Ster advertentie