3FM nieuws
NTR

Troye Sivan bij Vera On Track over 'Rush', Berlijn en nieuwe muziek

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Troye Sivan bij Vera On Track over 'Rush', Berlijn en nieuwe muziek

3FM-dj Vera Siemons spreekt met Troye Sivan over het megasucces van zijn nieuwe single ‘Rush’, feesten in Berlijn en verbinding zoeken op de dansvloer.

Berlijn: decor van het heetste feestje

Troye reisde voor de videoclip van 'Rush' naar Berlijn. De Duitste hoofdstad staat bekend om z'n bruisende uitgaansleven. Het was dus vanzelfsprekend dat Troye's ultieme feestje daar zou plaatsvinden.

Troye verklapt ook aan Vera al waar de video voor de tweede single is opgenomen en hoe het nieuwe album zal klinken. Terwijl 'Rush' vol de de gas erop zet, zal Troye zich op de rest van de plaat ook van zijn gevoeligere kant tonen. Connectie staat centraal. Of dat nu bij je partner op de bank of tussen honderden vreemden op de dansvloer is. Muziek is de bindende factor.

Something To Give Each Other komt uit op 13 oktober.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie