3FM nieuws

Oscar and the Wolf brengt nieuwe single 'Warrior' uit

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Oscar and the Wolf brengt nieuwe single 'Warrior' uit

Nieuwe muziek van Oscar and the Wolf! Lowlands- en Pukkelpopgangers werden eerder al live getrakteerd op de nieuwe track, maar vandaag is hij officieel uit en voor iedereen te beluisteren.

'Warrior'

Op de festivals eindigde Colombie zijn set met de track, en zorgde voor een emotionele ontlading. De betekenisvolle tekst van 'Warrior' komt niet zomaar ergens vandaan. Eerder liet de zanger aan zijn fans weten dat hij kampt met sociale angsten en een depressie. Zijn tour werd als bijgevolg uitgesteld. Na een periode van rust, was het podium van Pukkelpop de eerste die hij weer na betrad.

'Warrior' is zijn muzikale antwoord op die moeilijke periode. "Warrior' is een nummer om de wereld mee te veroveren, maar het is vooral gegroeid als een nummer om de dag te overwinnen."

Benieuwd naar het volledige nummer?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

WK-Anthem

'Warrior' is gekroond tot hét volkslied van de Rode Duivels, en moet onze zuiderburen deze winter naar de WK-zege loodsen. Of dat zal lukken is nog maar de vraag, een ding is in ieder geval zeker: de stevige dancebeats met de stem van Oscar and the Wolf zorgt er in ieder geval voor dat iedereen in het stadium uit zijn dak gaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie