3FM nieuws

Ermahgerd, Flume heeft de Heineken Music Hall uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Ermahgerd, Flume heeft de Heineken Music Hall uitverkocht

Nu op de playlist: het nummer 'Never Be Like You' van Flume. Flume stond afgelopen week in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam en 'Never Be Like You' is zijn grootste hit. Wat nog meer een groot succes is: zijn memes.

Flerm

Slecht getekende artiestenfoto's in Paint en nog slechtere cowbell-remixes van nummers. Of Flume zelf achter deze meme-pagina zit, is nog onduidelijk. Daarom schakelen we hulp in van de enige pagina (pilerats.com) die hier (terecht) aandacht aan geeft. Als we lezen over Flerm, merken we al snel dat ze serieus zijn. Let wel; dit onderzoek is drie jaar oud.

"Oh how we LOL’d. It was much internet." - Pilerats.com

Zit Flume er nou zelf achter, of niet?

Het zou wel het meest voor de hand liggend zijn, al zegt iedere onderbuikgevoel van niet. De Flerm-pagina deelt namelijk ook weleens content van Flume zelf, zoals shows en nieuwsupdates. Daarnaast, zegt Pilerats, dat de meeste Flerm-remixes gemaakt zijn met hoge kwaliteit Flume-materiaal. Hoe zou iemand anders daar aan kunnen komen?

En wat als hij het niet is?

Dan zijn het natuurlijk andere mensen. De meeste mensen op het internet denken dat het gewoon een fan-account is. Daarnaast kan het volgens Pilerats ook Chet Faker zijn, een groede vriend van Flume. Maar Chet staat niet bekend als grote meme-liefhebber. Misschien blijft het altijd een raadsel...

Nerver ber lerk yer

Er is nog geen officiële Flerm-remix van 'Never Be Like You'. Misschien omdat dit nummer al fantastisch is op zichzelf. Deze weken horen jullie 'Never Be Like You' wat vaker op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog even wat meme-voorbeeldjes:

Justin Bieber

Drake

Disclosure

Arctic Monkeys

A$AP Rocky

Ster advertentie
Ster advertentie