3FM nieuws

Een PizzaRia is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een PizzaRia is Nooit Grappig

Een voormalige New Yorkse agent, die veroordeeld is voor het plan 100 vrouwen te koken en op te eten, is nu kok in de gevangenis. Zijn specialiteit: pizza!

Volgens The Daily News is de 30-jarige Gilberto Valle in afwachting van zijn strafbepaling. Zijn culinaire creativiteit kan hij tegenwoordig kwijt in zijn rol als gevangeniskok.

Voor het gerecht slepen

Valle was zes jaar agent, pas getrouwd en vader van een baby toen zijn vrouw op zijn computer onsmakelijke foto's en chats vond. In één van die chats beschreef hij gedetailleerd hoe hij zijn vrouw mee naar Pakistan zou nemen en haar daar zou 'afslachten' en oppeuzelen.

Lijst met een korreltje zout nemen

De politie ging op onderzoek uit en vond later een (menu)lijst met 100 vrouwennamen. Volgens de oud-agent heeft hij niks verkeerd gedaan en moeten de politieagenten het menu met een korreltje zout nemen. Het zouden enkel fantasieën zijn geweest en daarvoor mag hij niet veroordeeld worden.

Pizza Margherita

In de gevangenis maakt Valle nu het ontbijt en de lunch voor zijn medegevangenen. Zijn pizza zou zo lekker zijn dat zelfs de bewakers 'm willen eten. Volgens zijn moeder helpt het koken Valle de tijd te doden.

Geef jouw Nooit Grappig door!

Iemand in de pan hakken is Nooit Grappig. Welke creatieve Nooit Grappig kun jij bij dit nieuws bedenken? Laat het ons weten in een app'je of natuurlijk in een reactie onder dit bericht. Je kunt je Nooit Grappig schrijven óf inspreken. Horen we jou vanmiddag op de radio?

>> Een app'je sturen kan rechtsboven op de homepage, via 3fm.nl/live of via je mobiel (inspreken kan alleen via de 3FM-app op je mobiel)

Ster advertentie
Ster advertentie