3FM nieuws

Snelle veilt zijn autotune voor 3FM SR19!

  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle veilt zijn autotune voor 3FM SR19!

Lars Bos, beter bekend als Snelle, kwam op bezoek in Sanders Vriendenteam en bracht een bijzonder veilingitem mee voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Hij wilde met iets vets komen en dat is hem gelukt: hij laat zijn allereerste autotune veilen voor het goede doel.

Autotune

De autotune is dus niet zomaar een ding, Snelle heeft hem afgelopen maanden mee gehad naar zo'n 250 shows én verschillende tracks staan er nog in, vertelt hij: "Alle presets van de liedjes 'Reünie', 'Lippenstift'... Al die liedjes staan er nog in geprogrammeerd."

Dus met dit ding kun jij óók gewoon 'Reünie' zingen zonder te klinken als een geit in doodsnood. Hoe mooi is dat! Sander test eventjes hoe dat gaat. Hij zingt 'Reünie' en daarna ook nog het eerste liedje met autotune ooit: 'Believe' van Cher. Hoe dat klinkt? Misschien toch meer als een stervende geit dan je zou willen.

Bieden maarrrrrr

De autotune wordt dus geveild voor 3FM Serious Request: The Lifeline en óók jij kunt mee bieden. Wil jij dit awesome ding hebben? Houdt dan onze website en social media kanalen in de gaten. Zodra de veilingsite live is in december kun je bieden wat je wilt. Zoals Snelle het ook zegt: "Het mag wat kosten he!"

Ster advertentie
Ster advertentie