3FM nieuws

Concert AWOLNATION verplaatst naar Melkweg

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert AWOLNATION verplaatst naar Melkweg

AWOLNATION speelt vrijdag 8 juni in Amsterdam. Het concert bleek zo populair dat het verplaatst is van de Sugar Factory naar de Melkweg.

Waarschijnlijk heb je 'Sail' wel eens voorbij horen komen op 3FM. Paul en Michiel hebben dit nummer namelijk eerder al tot hun Song of the Week uitgeroepen. Door de populariteit van de band wordt hun show verplaatst naar de Melkweg.

Een mix van stijlen

‘Sail’ staat op het album Megalithic Symphony’ dat zaterdag 2 juni verschijnt. Het album bevat 14 tracks en 2 remixes en is een explosieve cocktail van industrial, indiepop en electronica. Maar eigenlijk zijn dat slechts een paar stijlen die voorbijkomen.

8 juni AWOLNATION in de Melkweg

AWOLNATION maakt dus een mix van veel verschillende stijlen. En al deze stijlen spreken natuurlijk weer meer mensen aan. Daarom had AWOLNATION een grotere zaal nodig en is hun concert verplaatst van de Sugar Factory naar de Melkweg in Amsterdam.

AWOLNATION bij Giel

De Amerikaanse band AWOLNATION is woensdag 6 juni te gast bij Giel in de 3FM-studio. Naast een nummer uit eigen repertoire, zullen ze waarschijnlijk ook nog een cover uit de Mega Top 50 spelen.

>> AWOLNATION bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie