3FM nieuws

Negen nieuwe namen voor Pinkpop 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. Negen nieuwe namen voor Pinkpop 2014

De organisatie van Pinkpop maakte dinsdag 15 april negen nieuwe namen bekend voor de line-up van Pinkpop, waaronder Kraantje Pappie, Brothes & Bones en Afterpartees.

De organisatie van Pinkpop liet dinsdagochtend 15 april aan Giel weten dat ze negen nieuwe acts hebben toegevoegd aan de line-up. Dit zijn:

Kraantje Pappie
Brother & Bones
Afterpartees
Gecko, Powerman 5000
Intergalactic Lovers
Birth Of Joy
Nina Nesbitt
Paceshifters

>> Check hier meer namen voor Pinkpop

Stage 4 nieuw podium op Pinkpop

Deze negen acts vormen samen het programma van het nieuwe podium: Stage 4. Al eerder kondigde de organisatie de komst van een nieuw, vierde podium aan. Een kleiner intiem podium in een sfeervolle tent met ruimte voor nieuwe acts. Er worden drie acts per dag geprogrammeerd op het podium dat is gesitueerd naast de ingang op het terrein van de voormalige Openlucht Bioscoop.

Marco Roelofs van Heideroosjes nieuwe podiumpresentator

Met de komst van Stage 4 is het ook tijd om het team van podiumpresentatoren, nu bestaande uit Giel Beelen en Eric Corton, aan te vullen met een derde gezicht. Marco Roelofs maakt dit jaar zijn opwachting als nieuwe podiumpresentator. Echt helemaal nieuw is Marco niet, hij was in het verleden al als presentator van de TV uitzendingen van Pinkpop op Nederland 3 te zien en hij speelde met zijn band De Heideroosjes al meerdere malen op het festival.

Pinkpop 2014

Pinkpop vindt plaats op 7, 8 en 9 juni in Landgraaf. 3FM is er, zoals ieder jaar, ook weer bij om live verslag te doen van het festival. Er zijn alleen nog dagkaarten voor zondag 8 juni te koop.

Ster advertentie
Ster advertentie