3FM nieuws

Dans je de hele nacht met 3FM BPM?

  1. Nieuwschevron right
  2. Dans je de hele nacht met 3FM BPM?
Deze zaterdag kun je weer uit je dak gaan met 3FM BPM. Van 19 uur zaterdagavond tot 07 uur zondagmorgen hoor je de beste beats vanuit de beste clubs, gepresenteerd door de beste specialisten. Met dit weekend ondermeer {l}Farley Jackmaster Funk{/l}! DANCETINATION LIVE
Deze zaterdag is Dancetination Live! (tussen 1 en 4) te gast in Hotel Arena. Dat is de lokatie voor het door Hed Kandi georganiseerde ‘Vonk’, met ditmaal een zeer speciale gast-dj. Want niemand minder dan de Godfather of House, Marshall Jefferson zal zijn opwachting maken. Jefferson wordt gezien als een van de initiators van de House, samen met {l}Farley Jackmaster Funk{/l} en Dj Pierre. Je kent ongetwijfeld zijn grote hits ‘Move your body’en ‘Mushrooms’, maar ook als producer voor anderen is hij zeer succesvol. Deze levende legende zal Hotel Arena doen schudden op haar grondvesten. De sympathieke en altijd swingende Brian S. zal vanavond de spits afbijten met zijn funky tunes, iets wat je gerust aan deze dj kan overlaten.

WEEKENDER
Dit wordt een bijzondere Weekender (tussen 4 en 7), want vanaf vandaag zal DJ Jefferson het programma hosten. Hij wordt, zoals altijd, weer muzikaal bijgestaan door de nimmer teleurstellende Eric de Man. Jefferson heeft een gesprek met de veelbelovende dj/producer Prom en geeft ook nog een aantal kaartjes weg voor een leuk feestje in de Mazzo. Als afsluiter in het laatste uur, een bijzonder fijne mix van een opkomend dj-talent : Randy Vicious. Deze jonge Amsterdammer draaide al vette sets in o.a. Sol, Sinners, Hotel Arena en Escape. Speciaal voor Weekender mixte hij 60 minuten lang zijn beste platen aan elkaar. Dat wordt weer 3 uur lang smullen!
Ster advertentie
Ster advertentie