3FM nieuws

Robin Thicke vernoemt zevende LP naar ex

  1. Nieuwschevron right
  2. Robin Thicke vernoemt zevende LP naar ex

Robin Thicke vernoemt zijn zevende studioalbum naar zijn ex-vrouw Paula Patton. Hiermee hoopt hij vurig zijn jeugdliefde terug te winnen.

Robin Thicke doet er alles, maar dan ook alles, aan om zijn geliefde Paula Patton terug te winnen. De Amerikaans-Canadese zanger heeft bekendgemaakt dat hij zijn zevende LP naar zijn ex vernoemt. Misschien dat dat helpt?

Robin Thicke brengt Paula 1 juli uit

Na verschillende (hopeloze) pogingen om zijn liefje terug te winnen, probeert Robin Thicke het met een volledig album. De plaat wordt 1 juli uitgebracht. Tijdens de uitreiking van de BET Awards in Los Angeles (29 juni) laat de zanger de eerste nummers horen.

'Get Her Back'

Robin Thicke bracht eerder de single 'Get Her Back' uit, waarin hij onder andere de sterke tekst "I'm gonna go get her, go get her, go get her, go get her back" laat horen. Hij schreef dit nummer speciaal voor Paula.

Robin Thicke en Paula Patton

In februari werd bekendgemaakt dat Robin Thicke en Paula Patton na bijna negen jaar gingen scheiden. Sindsdien heeft Thicke verschillende liedjes aan haar opgedragen tijdens concerten. Hij hoopt dat het goed komt. Hoe Paula er over denkt, is niet bekend.

Robin Thicke - 'Get Her Back'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie