3FM nieuws

Eric Corton presenteert Club3V12

  1. Nieuwschevron right
  2. Eric Corton presenteert Club3V12
Eric Corton is vanaf woensdag 15 feb. de vaste DJ van het VPRO live-programma Club3VOOR12. Hij volgt Jaap Boots op.3FM DJ Eric Corton volgt Jaap Boots op die op 8 februari 2006 voor het laatst te horen was. Eric Corton is daarmee dé stem van de live-muziek op 3FM geworden, want ook de BNN-programma’s That’s Live en Lust for Live worden door Eric Corton gepresenteerd.

Club
Club3voor12 is het rock-, talk- en danceprogramma dat elke woensdag wordt uitgezonden tussen 22.00 en 01.00 uur vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Geknipt
Zendercoördinator Florent Luyckx over Eric Corton: “Met Eric Corton krijgt Club3VOOR12 een uitstekende nieuwe presentator. Zijn liefde voor muziek en radio, en zijn passie voor de artiesten die live presteren op het podium maken hem geknipt voor de job.

Groei
"Hij weet bij zowel de luisteraar als de artiesten een gevoelige snaar te raken. Als presentator van That´s Live heeft hij een groot persoonlijk aandeel in de groei die dat programma het afgelopen seizoen heeft doorgemaakt.

Overeenkomst
"Daarnaast vind ik het bijzonder positief dat de VPRO en BNN in goed overleg tot een overeenkomst zijn gekomen die het voor Eric mogelijk maakt om zowel That´s Live en Lust for Live voor BNN als Club3VOOR12 voor de VPRO te kunnen presenteren. Die samenwerking onderstreept de eenheid die 3FM in de afgelopen twee jaar is geworden”.

Links:
{l}Eric Corton{/l}
Club3VOOR12
That's Live
Lust for Live
Ster advertentie
Ster advertentie