3FM nieuws

Rihanna en Kendrick Lamar op album Eminem

  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna en Kendrick Lamar op album Eminem

Rihanna en Kendrick Lamar zijn te horen op het nog uit te brengen album The Marshall Matters LP 2 van Eminem.

Eminem heeft de tracklist van zijn nieuwe plaat The Marshall Matters LP 2 bekend gemaakt. Daaruit werd duidelijk dat Rihanna en Kendrick Lamar op het album te horen zijn.

Rihanna en Lamar op MMLP2

Tijdens de MTV Video Music Awards van 25 augustus maakte Eminem bekend dat zijn achtste album er aan komt. De Amerikaanse rapper onthulde twee weken later de tracklist van zijn nog niet uitgebrachte cd. Kendrick Lamar rapt mee op het nummer 'Love Game' en Rihanna is te horen op 'The Monster'.

Nate Ruess van Fun. ook op album Eminem

Naast deze twee grote namen heeft ook Nate Ruess van de Amerikaanse band Fun. een plaats op het album van Eminem. Nate zingt mee op het nummer 'Headlights'. The Marshall Matters LP 2 verschijnt op 5 november 2013.

Rihanna zong op Recover (2010)

Eminem bracht de eerste Marshall Mathers LP in 2000 uit. Zijn laatste werk dateert uit 2010 waar Rihanna ook al meezong in 'Love The Way You Lie'.

Rick Rubin produceerde nieuwe album Eminem

In de videoclip van leadsingle 'Berzerk' is producer Rick Rubin te zien, die eerder onder andere werkte met Johnny Cash, Adele, Kanye West en Beastie Boys. De hiphoppers van Beastie Boys braken in 1986 door met de hit '(You Gotta) Fight For Your Life (To Party)'. Het trio is één van de bands die hiphop mainstream hebben gemaakt. Bandlid Adam Yauch, beter bekend als MCA, overleed in mei 2012 aan kanker.

Eminem verwijst naar Beastie Boys

Eminem toont in zijn video van de single 'Berzerk' respect aan Beastie Boys. Niet alleen de aanwezigheid van Rick Rubin laat dat zien, maar ook de bekende Beastie-uitspraak 'Kick it!' die Eminem in de dertigste seconde maakt. Verder zijn shots vanaf dezelfde positie genomen als in de Beastie Boys-videoclip van 'So What Cha Want' en draagt Eminem dezelfde rode muts als Adam Horovitz.

Eminem - 'Berzerk'

Beastie Boys - 'So What Cha Want'

Ster advertentie
Ster advertentie