3FM nieuws

Vrouw krijgt epileptische aanval door de muziek van Ne-Yo

  1. Nieuwschevron right
  2. Vrouw krijgt epileptische aanval door de muziek van Ne-Yo

Super irritant is het als een liedje de hele dag in je hoofd blijft zitten. De Amerikaanse Zoey wordt er serieus helemaal gek van, want elke keer wanneer zij een nummer van Ne-Yo hoort krijgt ze een epileptische aanval.

(foto: Jason Hudson)

Zoey Fennessy lijdt aan de rare aandoening musicogenic epilepsy. Elke keer wanneer ze de muziek van de zanger Ne-Yo hoort, krijgt ze een epileptische aanval. En dat terwijl Zoey de muziek van de zanger helemaal niet slecht vindt.

Operatie

"Dokters zeggen dat het eventueel iets in de toon van zijn stem kan zijn. Maar het gebeurt niet wanneer ik naar Usher of naar mensen met een soortelijk stemgeluid luister." vertelt de 26-jarige Zoey aan The Daily Mail. Omdat ze het zat was om te moeten winkelen met een koptelefoon, heeft ze laatst een operatie ondergaan waarbij een gedeelte van haar hersenen is weggehaald. Helaas is de operatie mislukt.

Nachtmerrie

Zoey heeft de afgelopen zes maanden niet kunnen werken en de aandoening heeft haar leven tot een hel gemaakt. "Als Ne-Yo ooit een greatest hits album uitbrengt, wordt het een nachtmerrie. Mensen denken misschien dat het grappig is - en ik kan er zelf ook om lachen - maar het heeft mijn leven overgenomen. Het heeft mijn leven geruïneerd."

Ne-Yo - 'So Sick'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie