3FM nieuws

Jacksons spullen niet onder de hamer

  1. Nieuwschevron right
  2. Jacksons spullen niet onder de hamer
Gister was het nog de bedoeling om meer dan tweeduizend van Michael's bezittingen te veilen. Dit is nu weer van de baan en heeft hij het op een akkoordje gegooid met het veilinghuis.
Het veilinghuis Julien's Auction House heeft de hand geschud met de King of Pop. Er komt nu een tentoonstelling in Beverly Hills waar zijn spullen te bewonderen zijn. De tentoonstelling was eigenlijk bedoeld om mogelijke kopers naar de veiling te trekken.

Thank God

Michael hoeft nu niet meer bang te zijn om zijn gouden glitterhandschoentje uit het oog te verliezen. De overige eigendommen die het veilinghuis uit Mike's voormalige Neverland hebben gehaald, worden ook alleen tentoongesteld. Jackson beweerd nooit zijn ja-woord te hebben gegeven aan het veilen van al zijn pracht en praal.

Tevreden

Volgens de gezamenlijke verklaring blijft de tentoonstelling nog vele jaren te bezoeken. Volgens Veilingmeester Darren Julien konden beide partijen na dit besluit weer samen door één deur. Als de veiling was doorgezet had dit 'biggest one ever' geweest. Nu maar hopen dat Michael niet tot over zijn oren in de schulden blijft..


>> Lees hier meer over Michael Jackson

Ster advertentie
Ster advertentie