3FM nieuws

Nellie Benner is in verwachting van een...

foto: @nelliebennerfoto: @nelliebenner
  1. Nieuwschevron right
  2. Nellie Benner is in verwachting van een...

Onze eigen 3FM-dj Nellie Benner is inmiddels al 20 weken in blijde verwachting. Binnenkort zal ze de middagshow Barend & Benner moeten verlaten voor haar zwangerschapsverlof. Maar gaat ze dat doen voor een jongen of een meisje?

Gender reveal

Eigenlijk heeft Nellie een hekel aan gender reveals, maar er wordt toch van de gelegenheid gebruikt gemaakt om dit voor Barend & Jelmer te doen. Beide hebben ze een confetti kanon, gevuld met roze of blauwe stipjes. Ze lijken het beide zeker te weten, volgens Barend wordt het een jongetje en Jelmer weet zeker dat Nellie een meisje gaat krijgen.

Er wordt afgeteld en uit het kanon knalt een vrolijke roze kleur aan confetti de lucht in. Nellie krijgt een meisje! Jelmer is in ieder geval door het dolle heen, al was zijn theorie niet de liefste. "Een meisje pakt je schoonheid." Barend daarentegen? Die is oprecht een beetje teleurgesteld. Hij was er zo van overtuigd. "Ik voelde me echt even een vader die een jongetje wilde."

Maar even zonder dollen, iedereen is hartstikke blij dat Nellie meer feminine energie gaat brengen in deze wereld. Zo klinkt het ook door de studio, "Nellie krijgt een meisje oh, oh, oh, oh, oh." Overigens gaat alles goed en voorspoedig met Nellie haar zwangerschap!

Ster advertentie
Ster advertentie