3FM nieuws

Hoe was jouw Steak and Blowjobday?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe was jouw Steak and Blowjobday?

Na het verwennen van vrouwen op Valentijnsdag waren Coen en Sander op 14 maart aan de beurt tijdens Steak And Blowjob Day!

Valentijnsdag levert ieder jaar weer dezelfde discussie op tussen mannen en vrouwen. Waarom worden vrouwen zo in de watten gelegd op 14 februari en is er voor mannen geen speciale dag om verwend te worden?

Steak And Blowjobday

Die dag bestaat! Een team van geleerden / professoren / geilneven heeft zich over dit dillemma gebogen en is met 'Steak And Blowjobday' op de proppen gekomen. Een maand na Valentijnsdag, op 14 maart, bakt de vrouw een sappige biefstuk voor haar mannetje en als toetje pijpt ze hem.

"Happy steak And Blowjobday, hunny!"

Coen en Sander vieren Steak And Blowjobday

Ook de slagers in Utrecht en Amsterdam verheugen zich er alweer op. Zaterdag gaan Coen en Sander in hun woonplaatsen op zoek naar de dikste steaks die ze maar kunnen vinden en presenteren ze deze vol trots aan hun vriendinnen.

Vier jij Steak And Blowjobday?

Is dit de feestdag waar je al op hebt gewacht sinds je erachter kwam dat Sinterklaas een leugen was? Laat het Coen en Sander weten. Stuur een verslag van hoe je het hebt gevierd naar coenensander@bnn.nl

Laat je reactie hier achter

Ster advertentie
Ster advertentie