3FM nieuws

De Top Serious Request : 250 tot 1

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. De Top Serious Request : 250 tot 1

Tijdens Eerste en Tweede kerstdag hoor je op 3FM de 500 meest aangevraagde platen van 3FM Serious Request 2017. Vandaag hoor je de tweede helft van de lijst: nummer 250 tot nummer 1.

En de lijst van vandaag gaat van links naar rechts. Zo hoor je niet alleen klassiekers als Nick Cave en Johnny Cash voorbijkomen, maar kun je ook lekker meerappen op de beats van niemand minder dan Famke Louise.

Nederlandse tracks en veel kerstnummers

De dag begon vandaag met 'Californication' van The Red Hot Chili Peppers. Verder staat de lijst ook bomvol met nummers die afkomstig zijn uit ons eigen landje: onder andere Spinvis, HEAVN, De Jeugd Van Tegenwoordig, Ronnie Flex en zelfs JeBroer komen voorbij op deze Tweede Kerstdag. Lekker!

250 tot nummer 1 staat natuurlijk vol met kerstnummers! Mocht je dus nog een lekker lijstje zoeken voor tijdens het kerstdiner, dan kun je de radio met een gerust hart op 3FM zetten. Paul McCartney, The Pogues, Kinderen voor Kinderen maar ook nieuwere kerstnummers zoals 'Santa Tell Me' van Ariana Grande en 'Santa's Coming For Us' van Sia hoor je vandaag op je radio voorbijkomen.

De top 5

De top 5 bestaat uit het prachtige 'Fix You' van Coldplay (5), 'Zoutelande' van BLØF en Geike Arneart (4), 'POWER' van Hardwell en KSHMR (3) omdat de dj's daar zoveel energie van kregen tijdens 3FM Serious Request. Op nummer 2 vinden we het mooie liefdesliedje 'Perfect' van Ed Sheeran en de nummer 1 van de lijst is, hoe kan het ook anders, 'Living Doll' van Cliff Richard & The Young Ones. Dit nummer leverde maar liefst 19.200 euro op voor het Rode Kruis.

{npoliveblog message="14224"}

Top Serious Request

De hele lijst check je hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie